Ny måndag, ny vecka.

Nu har jag äntligen läst klart den sista boken. Satt och läste hela dagen idag för att hinna läsa ut den, SÅ BRA! 
Imorgon ska jag lämna tillbaka boken till Tess(TACK för lånet<3) eftersom hon ska ta med den när hon åker till Turkiet på onsdag.

Igår satt jag och lilla mongosyster på CDON.se och beställde hem egna :) Nu ligger bara den jobbiga väntan framför mig, att stå ut att inte kunna läsa något på 2-5 arbetsdagar, gaah, hur ska jag klara det!?
Hur som helst så är det bara 53 dagar kvar till biopremiären av den första boken; Twilight(engelsk version av "Om jag kunde drömma"), Terese och jag ska vara först på plats!

Blev för övrigt klar med min fotobild idag på designlektionen, detta blev då resultatet
(Blev för övrigt klar med min bild på designlektionen idag)


Kramkalas!

INVIGNING

Hej hopp!
Detta blir då första inlägget på min nya blogg.
Är inte så insatt än så detta blir nog inte det intressantaste inlägget. Men ja, för att vara lite "rolig" tänker jag använda första meddelandet till er alla(eller också ingen eftersom ingen än vet att jag skaffat blogg, haha) för att tacka min nya vän Ivana som har hjälpt mig med detta- gud vad det låter som att jag precis har kommit ur en deprission. Som sagt, Ivana, och då vill jag passa på att berätta hur roligt det var att umgås med nya tjejerna i fredags; lunch i Kungshallen, "shoppingrunda" på stan för att sedan avsluta dagens tillsammans med bio, Mysigt Mysigt! :)

Råttorna- Patricia, Johanna, Caroline, Ivana, Jag
(Patricia, Johanna, Caroline, Ivana & Jag)

Nu ska jag befria er från mina ord hära och ge migsjälv lite tid att lägga mig och läsa.

Boktips!
Stephenie Meyer:
Om jag kunde drömma
När jag hör din röst
ljudet av ditt hjärta
Breaking down


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0