NYÅR

HAPPY NEEEEEEW FUCKING YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!      
                           Yeaaaaaaaaah!

:D:D:D




Folk, raketer och en jävla massa sprit, 2009, here we come!

Una día en Estocolmo

Idag åkte jag in till stan med Nattisen :) Var länge sedan vi sågs ensamma och det var jättemysigt!
Känns som att stockholms innerstad börjar bli lite av mitt andra hem. typ 4de dagen i rad jag är där nu.. Men vad gör man inte för en vän i nöd, Nathalie skulle leta efter nyårskläder men vem om inte dumma jag hittar ännu mer kläder att köpa? Kunde inte stå emot så köpte en klänning från Monki =)

Sedan satt vi på en kinarestaurang och lunchade lite, mums, det var verkligen myspys!

Dagens köp:



HA EN SUPER KRAMIG DAG!!

Bloggare på nytt

Nu har jag märkt att fler än jag trodde brukade hålla utkik på min blogg, så jag känner mig lite skyldig till att jag slutade skriva så hastigt... :P Min julklapp till er alla blir alltså att börja blogga igen "på nytt" :) Och denna gång ska jag se till att hålla tempot mellan inläggen uppe!

Så... kan väl komma med lite eget nu ett tag, var ju inte igår ni fick höra något satsäga.
Jag har inte haft så mycket för mig på sistonde om jag ska vara ärlig.

Jag har..
... träffat vänner
... hållt mig borta från allt sött och onyttigt =
... gått ner 3 kg bara genom att hålla mig borta från gottigheterna.
... firat jul med familjen
... väntat in snööööön så man kan åka snowboard snart(ingen skidsemester blev av denna säsong)
... shoppat järnet på julrean!

-Men på tal om julrean, HALLÅ, vad är dte för skit!? var ta mig fan bättre rea innan jul än efter!
Överallt är det beskyltat med stora röda REA- märker, men vart är rean då säger jag? typ 1 av 10 plagg är det rea på... hum... inte helt okej om man frågar mig.

Trots detta hittade jag iaf en del. Märkte när jag kom hem sen efter 2 dagars shopping att jag är inne i en "grå period", näst intill allt nyinköpt var grått. Tror jag kan få det snyggt med lite piffiga assocearer sen :)



Lägger in en liten bild för de som kanske glömt bort vem jag är ;)  // Emma C.


JEDI SKETCH

SKÖNASTE EVER :D


Ny look

Idag åkte jag och klippte mig efter skolan. Bestämde mig nu för att våga på att köra på lugg :)
Blev inte riktigt som jag tänkt mig men det duger väl sålänge jag sätter upp sidohåret. Får annars väldigt avlång ansiktsform:P men ah. Lägger upp lite bilder så får ni se :) (dock ingen på när jag har ´helt utsläppt, me did not like that.)
Ni får ursäkta att jag inte hunnit ta ordentliga bilder..

 

Starwarsmaraton

I lördags åkte jag och Johan hem till Gustaf för att se på film. Vi började vid 1 tiden på dagen och blev klara vid 2 på natten sen, haha, eller ja, "klara och klara" vi började somna hela bunten så vi gav upp. :)

Eftersom jag inte hade sett någon av starwars- filmerna, och dom lixom är typ kända klassiker så var jag ju tvungen att följa med och se på dom enligt killarna och migsjälv såklart!
Jag typ dog när jag fick reda på att den där lilla underbara söta snällaste älskade 6åriga pojken skulle bli den där fula stora läskiga svarta saken!!!! :O:O
Sen att han skulle bli ihop med prinsessan, det gick bara inte för sig! Fan han var ju typ 6 år när de träffades och hon typ var 20,. haaaallå... DAAAH, kärring!!
Hur som helst, de 3 första var mina favoriter:P johan säger att jag är för modern för de andra filmerna(de gamla)...

 


Emmys place

 Idag på arbetsmiljö och säkerhetslektionen fick vi gasa varandra, hehe nej, inte riktigt, men vi fick prova på att använda gasmasker. Såg riktigt sjukt ut, hah. Carrobarro på bilder här ovan, hon fick stå lite modell :)


Efter plugget åkte jag och träffade lilla Emmyslemmy, vi åkte hem till hennes nya lägenhet och mös ett tag framför tv'n efter att ha donat och fått till det lite snyggt i  hennes vardagsrum :)
Blev lite middag med, mums! Spagetti carbonara eller vad det heter.




RSS 2.0